Cestování,Hory

Sicilka 2019

20. 06. 2020  

Moje intuice opět nezklamala!! Zřejmě bylo zřejmé, že v příštím roce se po světě moc nepodívám, a tak jsem se letos kapánek rozparádil a dal si pár zajímavejch výpadů za hranice tý naší malý útulný zemičky :o)

Indie, Bulhary, Kypr, Kanada s Američkou, Špáňo… a ještě nějakej ten povinnej víkend v Tatrách k tomu!! Ale hezky popořádku… tuhle spanilou šňůru odstartoval lednovej výlet na Sicilku, kam jsme si s Trikem zajeli ohmatávat nějaký ty vertikální kameny :o)

Radko, Paľko       (24.1.-7.2. 2019)

, , ,


7 x to už někdo okomentoval

  1. avatar kastanek napsal:

    Má jméno nějak a platooo. Co se týče mě, tak je to případně budoucnost nebo život bez rajčat nebo zavlažování rajčata. Ale? Cítím to tak, že vám můžu září, říjen případně pomoct. Žiju sám z mého pohledu na velkém baráku. Auto nebo dvě? Základna tu a podle počasí ty hory lezecké nebo tam dozadu na druhou stranu. Můžeš až po ledovce. Můžeš to nakombinovat aj tak, že rodinka plus Radko. To do auta dáš. Můžete se rozdělovat. Jarca a děti a vy dva. Nebo rodinka a Radko někam běží. Dvě auta a Radko si vezme přítelkyni taky. To jsou plány. Čtyři lidi nebo osum? Obojí jde .ne moc lidí které neznám. Děti aj deset které neznám. To jsou případně plány. Účast beze mě. Já mám plány jiné, ale cítím, že to jde. Tento podzim,dokud su tu případně sám. Ano jde to zkusit.jídlo svoje. Dítě 5 euro noc.dospělí 5 až 10 podle toho kde chce spát,jak si úklidu či neuklidi.kuchyň potřebujete případně zvládnout tu se mnou.jinak si můžeš vybrat aj soukromí nebo nocleh na gauči s rostlinama. Peníze předám. A ano pokud není nocleh potřeba,tak pod skalkou nula euro.z mého pohledu jde o to,že to není úplně daleko a můžete vzít ty děti.Vy dva bum,bum,bum např. A jarca tu s detma čeká a dívá se na pstruhy nebo malý na záda a bum,bum,bum boulderraun a jarca taky trénink.ano to tu teď jde.cenu nechcu přepalovat,ale nějaké peníze chcu případně předat. Ten barák není můj.kolik lidí?čtyři nebo osum?já su politický možná punk,anarchie a underground-kombinace.ne kde kdo a kde pro koho,ale to je otevřené co se týče krátké budoucnosti a mého pohledu teď.podzim.ano 3 až 5 dnů případně. 2 dny doporučuji bum,bum,bum Tatry.

  2. avatar kastanek napsal:

    Ano, najdu z mého pohledu krásné věci či změny a aj míň sympatické vyjádření ve skutečnosti, ale procentuálně prehlizim a premyslim o těch z mého pohledu krásných. Žiju nedaleko (z civilizačního pohledu) hor kombinovaných. Jak lezeckých či lyžařských-Daichstein a okolí. přímo žiju v horách lyžařských a vidím tam jednu kostku. Údajně nemá jméno a je pravděpodobné, že nemá lezecké cesty či málo. Su v takových horách a ziju v takové době atd, že pravděpodobné je ,že nemá cesty…. Nejvyzsi horu tu v okolí radim glockner .ta kostka je na batoh a chůzi,či batoh,kolo,chůze… já netipuju sebe,ale myslím na lezení, když se na tu kostku dívám…

  3. avatar kastanek napsal:

    Líbí. A aj ta změna, furt s rukama v kapsách. Vnímám tak, že se snažíš dělat víc naplno to co děláš a to ti věk přibývá. Ano krásné z mého pohledu

  4. avatar Chrenko napsal:

    Jako vždy paráda ????

  5. avatar pucci napsal:

    tož krása RYSáci sicilsky :D

  6. avatar Tichac napsal:

    800m?? No tybrďo… i těch 400 bylo až až, a to jsme lezli hodně nalehko!! A na zimu nebyla výbava… priorita byla skalky… pěkně v teple :o) Ale klidně naplánuj a jedem!
    A díky!!!

  7. avatar Svoby napsal:

    Ty vole, hoši a nějaká 800m by tam nebyla? A k tomu zimní přechod někde nahoře?
    Krásné, ať se daří!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.